Social

#l'aquila #cutremur #seism #italia

Un nou cutremur a avut loc in localitatea italiana L'Aquila

Un nou seism a cutremurat regiunea L’ Aquila din Italia, din fericire fara victime. In luan aprilie in aceasta zona a avut loc un alt cutremur in urma caruia si-au pierdut viata aproximativ 300 de persoane, printre care si cetateni de origine romana.

Cutremurul de aseara s-a produs la ora locala 22.58 si se pare ca a avut magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter, dupa cum informeaza autoritatile italiene. Serviciul de protectie civila italian citat de agentia de presa italiana ANSA a precizat ca in urma seismului nu au fost semnalate victime sau pagube materiale .

In orasul L'Aquila si regiune Abruzzo , o parte dintre cei care erau cazati in corturi, in urma cutremurului din aprilie, au plecat din aceste locuri, de frica unui dezastru prcum cel din aprilie. numeroase persoane au parasit corturile in care au fost adapostite dupa cutremurul din aprilie, precizeaza ANSA.

Pe 6 aprilie, in aceasta zona din centrul Italiei a avut loc un cutremur cu magnitudinea de 5,8 grade pe scara Richter si o magnitudine de moment de 6,2, care a fost urmat de replici puternice. Seismul a lasat fara adapost mii de persoane si a ucis aproximativ 300 de persoane, printre care si romani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea