Social

Un milion de euro pentru un autogol

Un post de radio din Berlin a anuntat, ca ofera euro jucatorului lui Bayern Munchen care va marca un autogol in partida de simbata, cu Hertha.

Realizatorul unei emisiuni de radio a postului RTL 104,6, Arno Muller, considera ca recompensa de un milion de euro pentru un autogol este cea mai sigura solutie de salvare de la retrogradare a formatiei din Berlin.

Hertha Berlin ocupa locul 17 in Bundesliga, cu 23 de puncte in 24 de etape, avind 24 de goluri inscrise in acest sezon si cel mai slab bilant pe teren propriu, dintre toate echipele din prima liga germana.

Oferta pare o gluma deoarece, pentru a cistiga milionul de euro, jucatorul bavarez trebuie sa indeplineasca citeva conditii ciudate puse de postul de radio: trebuie sa aiba peste 18 ani, deoarece, in caz contrar, ar avea nevoie de acordul reprezentantului lui juridic si trebuie sa aiba acordul formatiei Bayern si al Federatiei Germane de Fotbal (DFB) pentru a marca autogolul. In final, un expert al postului de radio va examina si autentifica claritatea autogolului si intentia fotbalistului de a marca in propria poarta.

Hertha va intilni, simbata, pe teren propriu, formatia Bayern Munchen.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea