Social

Un milion de euro pentru Poli Timisoara

Consilierii judeteni s-au razgandit in privinta sustinerii financiare a echipei de fotbal!

Nu a trecut nici macar o saptamana si consilierii judeteni din euro pe care ii va primi anual din bugetul Timisoarei, clubul ar mai putea primi un milion de euro din bugetul judetului. Consilierul judetean taranist, Viorel Sasca, a dat de inteles ca decizia de asociere a fost luata la nivel politic, asa ca alesii trebuie sa se supuna, desi unii dintre ei considera ca judetul si municipiul ar avea alte prioritati.

"Am respins oferta de asociere prin majorare de capital, asa cum am primit oferta de la Marian Iancu (patronul clubului, n.r.) si asta pentru ca societatea este prost condusa, are datorii la stat , iar auditul comandat de Primarie a aratat o multime de nereguli", a spus Sasca. Acesta a mai adaugat ca doreste ca echipa sa faca mai repede performanta, iar banii publici sa fie folositi in alte scopuri, cum ar fi cultura.

Cei un milion de euro pe care i-ar primi clubul de fotbal vor fi luati dintr-o suma pusa deoparte de conducerea CJ Timis pentru majorari de capital la alte societati unde detine actiuni.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea