Social

Un miliardar din Bucuresti, in complicitate cu amanta, si-a furat fiul de trei ani

El Feki Tarek, bosul de la Toyo Motor Center, si-a rapit, in urma cu trei zile, propriul copil, Saif Alex, in varsta de trei ani. Sotia sa, Brenda, o femeie frumoasa si rafinata, fost asistent universitar, inca nu-si revine din soc.

Brenda era casatorita de sase ani cu sotul ei, "printul" egiptean, Don Juan-ul high-life-ului bucurestean. A facut fata cu greu aventurilor amoroase ale sotului, aventuri care apareau pe prima pagina in revistele mondene.(Este vorba despre o escapada a egipteanului cu Tefi Galea, patroana magazinului Escada de pe Calea Victoriei din Bucuresti. Tefi, o persoana foarte mondena, a fost surprinsa cu Tarek pe litoral, bineinteles, ambii fiind casatoriti.) In momentul cind Tarek a inceput sa vina cu noua amanta in casa lor, Nicole Tanase (angajata la magazinul Hugo Boss , de pe Calea Victoriei din Bucuresti), Brenda a pus problema divortului. Nu mai voia ca pustiul lor, de trei ani, sa asiste la scandalurile si bataile pe care i le administra cu generozitate marele boss de la Toyota.

Tarek n-a comentat, dar i-a cerut Brendei sa-i semneze ca renunta la custodia copilului. "Mi-a oferit intai 200.000 de euro (n.r. sapte miliarde lei), apoi 300.000 euro (n.r. zece miliarde si jumatate lei) si-n final a urcat suma la 500.000 euro (n.r. saptesprezece miliarde lei), ca sa renunt la copil", ne-a spus Brenda. "Cand a vazut ca nu cedez, m-a batut, a vrut sa ma sugrume si m-a aruncat afara din casa, trantindu-ma de scari", isi aminteste Brenda scenele de "tandrete" ale sotului ei, soldate cu certificat medico-legal . Asta se-ntampla chiar de ziua ei, pe 21 februarie . "De atunci, n-am mai dormit cu copilul in casa, intrucat el a adus-o acasa pe Nicole, ultima amanta". Amenintata in permanenta ca o sa ramana fara copil, Brenda luase deja pasaportul copilului la ea. Ba mai mult! Inca din17 februarie, ea a dat copilul in consemn, la frontiera.

Rapit, in ciuda consemnului la frontiera

Sotul ei o amenintase de mai multe ori ca o sa "adoarma" copilul si-l scoate din tara intr-o valiza diplomatica. Asta se-ntampla chiar de ziua ei, pe 21 februarie. A doua zi, Brenda s-a dus la avocat pentru a definitiva actele de divort. Tarek a sunat-o si i-a spus ca vrea sa-l ia pe Saif la o petrecere, la Marriott si-l va aduce acasa la ora 22,00. Dar n-a fost sa fie! "Brenda, vezi ca eu am plecat cu Saif din tara. Sunt la Paris si ma-ndrept spre Cairo. N-o sa-l mai vezi pe Saif niciodata". Acesta a fost telefonul pe care Brenda l-a primit in miez de noapte, cand isi astepta copilul sa vina de la "petrecere".

Tarek si-a luat si amanta in Egipt

Tarek a plecat din tara cu copilul, amanta si bona egipteana. Peste o zi, Brenda a mai primit un telefon de la Tarek: "Tu ce credeai, ca daca dai copilul in consemn la frontiera, n-o sa-l scot din tara?" Cu tot consemnul dat la frontiera, copilul a fost scos din tara si dus in Egipt. Sotul ei i-a confirmat acest lucru.

(continuarea in Averea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea