Social

#doctor #studii #romania #omor #pacient

Un medic care a studiat in Romania, acuzat de moartea unui pacient britanic

Un medic care a studiat in Romania este acuzat ca a omorat un cetatean britanic dupa ce i-a prescris penicilina, medicament la care pacientul era alergic .

David Townsend, in varsta de 73 de ani, a venit la medic impreuna cu sotia sa, deoarece il durea in gat si tusea, potrivit declaratiilor facute de vaduva la tribunal, informeaza Daily Mail.

"Tusea putin, iar doctorul l-a examinat. I-a prescris pencilina si atunci i-am spus ca nu-i poate da acest medicament pentru ca este alergic, iar David i-a spus acelasi lucru", a declarat sotia, in varsta 73 de ani. Mitra Nikkhah, doctorul care i-a prescris antibioticul in mai 2006, neaga insa acuzatiile de omor prin neglijenta .

Femeia a afirmat ca Nikkhah a insistat sa-i prescrie sotului ei penicilina desi i s-a spus ca pacientul are reactii alergice la acest medicament de 20 de ani. Nikkhah, in varsta de 41 de ani, a studiat in Romania in 1995, inainte de a venit in Marea Britanie in 2001.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea