Social

#cuplu #formula matematica #formula dragostei #site matrimoniale

Un matematician a descoperit formula prin care iti gasesti sotul sau sotia perfecta

Un tanar american, in varsta de 35 de ani, geniu in matematica, a dovedit ca dragostea este la fel de simpla precum calculul 1+1, dupa ce a intrat neautorizat in baza de date a unui site de dating online pentru a-si gasi sotia perfecta in 90 de zile.


Pentru a ajunge la persoana potrivita, Chris McKinlay a realizat niste algoritmi complecsi pentru a trece prin filtrul sau de selectie mai multe persoane inscrise pe site-ul de dating OKCupid, in incercarea de a gasi femeia perfecta pentru el.

Sistemul de compatibilitate al site-ului i-a dat un rating bun de compatibilitate cu mai putin de 100 de femei. Problema cu care se confrunta insa tanarul era faptul ca site-ul il potrivea doar cu persoanele care raspunsesera exact ca el un un chestionar online.

Descurajat de aceasta tehnica, Chris McKinlay a creat un sistem propriu de filtrare a femeilor.


McKinley a creat un algoritm pentru a imparti cei 20.000 de parteneri potentiali in doua grupuri: femei adepte ale stilului indie cu varsta medie de 25 de ani si femei de varsta mai mare, creative. Tehnica lui a functionat, si Mckilay a ajuns sa mearga la 87 de intalniri. La cea de-a 88-a, si-a cunoscut viitoarea sotie, artista Christine Tien Weng, 28 de ani.

Cei doi au ramas impreuna din acel moment, iar relatia lor a rezistat chiar si atunci cand doamna Weng a plecat un an intreg in Qatar, pentru o activitate artistica.

Sursa foto: ninemsn.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea