Social

Un kitsch de torta

Dupa ce a asteptat o ora sosirea flacarii olimpice, intirziata din cauza blocarii traseului de manifestanti , Giorgio Armani a criticat estetica tortei.

Pregatite sa faca fata eventualelor atentate teroriste care ar putea avea loc in timpul Jocurilor Olimpice de la Torino, ce se vor desfasura intre 10 si 26 februarie, oficialitatile italiene au probleme in a gestiona demonstratiile interne. Astfel, creatorul italian de moda Giorgio Armani, care a renuntat pentru citeva ore la tinuta lui traditionala, celebrul tricou negru, pentru a imbraca un echipament la doua culori, portocaliu si alb, a asteptat o ora sosirea tortei in locul de unde avea sa o preia. Drumul pe care flacara trebuia sa ajunga in cel mai luxos cartier al orasului Milano a fost blocat de protestatarii care militau impotriva incalcarii drepturilor omului in Columbia, prin deschiderea de catre sponsorul oficial al competitiei, firma Coca-Cola , a citorva fabrici in tara nord-americana. Intotdeauna sint proteste, indiferent de ceea ce faci. Daca faci ceva bun, oamenii vor crede ca faci asta pentru publicitate, a declarat Armani, tremurind de frig in asteptarea simbolului olimpic, care a ajuns abia dupa o ora de la timpul stabilit. Purtind torta prin zona celor mai luxoase magazine, Armani a criticat lipsa de bun-gust a celor care au gindit designul tortei, culorile ei trimitindu-l cu gindul la Mexic si nu la iarna. In mod sigur, daca as fi creat-o eu, nu ar fi avut aceste culori, a spus stilistul italian.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea