Social

# morti paris #raniti paris #atentate paris # atac terorist paris #atac Paris

Un jurnalist roman, ranit in atentatele de la Paris

Un jurnalist roman, angajat la France 24, ar fi fost ranit grav in urma atentatelor de la Paris. Informatia, prezentata de hotnews.ro, nu a fost insa confirmata de Ministerul de Externe. 

UPDATE: Se pare ca romanul nu este totusi ranit la Paris. "Andrei Marian Mihai este bine sanatos, tocmai ce am vorbit cu el la telefon, cineva a spart Facebookul lui azi-noapte si ne-a facut sa plangem degeaba, eu tocmai ce plecam spre Paris cand am fost sunata de el sa imi spuna cele intamplate. Andrei va multumeste pentru mesaje si imediat ce isi reactiveaza contul o sa vorbeasca cu fiecare imparte", a anuntat o apropiata a lui Andrei Marian Mihai, potrivit ProTV. 

Andrei Marian Mihai are 30 de ani si este angajat al postului de televiziune France 24. El ar fi fost ranit grav in atentatele de vineri seara de la Paris, au anuntat apropiatii tanarului, pe pagina sa de Facebook, fiind spitalizat in coma indusa.

"Acest mesaj il scriu cu lacrimi de durere, pentru reporterul nostru drag si scump, Andrei Marian Mihai, ranit grav in atentatul din Franta. Multa sanatate Andrei, rezista, lupta, viata este frumoasa", a scris un apropiat al tanarului pe Facebook, potrivit Hotnews. 

Pana in prezent, Ministerul roman de Externe nu a confirmat informatia, spunand ca nu a primit indicii ca vreun roman s-ar afla pe lista victimelor.

Foto: Hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea