Social

#hot #tren #bataie

Un hot a descoperit ca in tren n-ai unde sa fugi

Un hot a fost pedepsit de personalul trenului in care a incercat sa fure o geanta. Nu s-a potolit dupa primii pumni primiti si a continuat sa tipe si sa se bata si sa agreseze verbal personalul CFR.

Incidentul s-a petrecut in Rapidul Galati-Bucuresti. Entuziasmat pentru ca a vazut o geanta langa o femeie neatenta, barbatul a lasat deoparte orice precautie , a smuls-o si a fugit. 

Nu a apucat sa faca mai mult de cativa pasi si s-a trezit nas in nas cu seful de tren care nu a stat pe ganduri si a incercat sa-l imobilizeze. Dupa ce a primit un pumn in fata, angajatul CFR a inceput sa dea si el si totul a fost imobilizat dupa interventia unui alt calator , informeaza Stirile ProTV.

Controlorul a tinut sa-l pedepeasca si el pe hot si l-a lovit de cateva ori cu statia de emisie- receptie in cap. Cearta a continuat pana la sosirea conductorului. Hotul i-a smuls acestuia chipiul din cap si l-a calcat in picioare, asa ca a mai primit cativa pumni.

La sosirea la Gara de Nord , barbatul a fost predat Politiei.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea