Social

Un feribot filipinez a naufragiat din cauza unui taifun

Un feribot care transporta peste 700 de persoane a naufragiat in aproierea zonei de coasta a centrului arhipelagului filipinez, din cauza valurilor mari provocate de taifunul Fengshen, au anuntat surse oficiale citate de AFP.

Un purtator de cuvant al garzii de coasta a declarat ca bilantul victimelor naufragiului ar putea fi ridicat. "Sper totusi ca vor exista supravietuitori", a adaugat el. Vasul avea la bord 626 de pasageri si 121 de membri ai echipajului.

"Naufragiul este deja confirmat", a declarat primarul orasului de coasta San Fernando, din provincia Romblon, Nanette Tansingco, citata de un post de radio local.

Feribotul MV Princess of the Star trimisese sambata un S.O.S. in timpul trecerii taifunului Fengshen, care s-a soldat cu cel putin 60 de morti, 60 de disparuti si mii de sinistrati .

garda de coasta si marina nu au reusit sa ajunga la feribotul aflat in dificultate din cauza valurilor enorme care afectau zona de coasta, dupa trecerea taifunului.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea