Social

Un fante umple de invidie politistii doljeni

Un craiovean a reusit in ultimii cinci ani, prin mica publicitate , sa ademeneasca in locuinta sa in jur de 100 de femei cu care a facut sex. Politistii craioveni nu reusesc sa-l acuze de viol.

Domn generos caut femeie pentru menaj. Ofer trei-patru milioane de lei vechi, locuinta permanenta si masa. Cam asa suna anuntul pe care Vasile Miclescu, 49 de ani, l-a dat saptaminal, in ultimii cinci ani, in ziarul local Gazeta de Sud, la rubrica Diverse. Femeile, cele mai multe din mediul rural, atrase de oferta, sunau la numerele de telefon indicate si erau invitate sa se prezinte cat mai repede la «locul de munca». Dupa ce se instalau in casa, Miclescu le lua hainele si actele de identitate si le inchidea intr-o camera. Dupa citeva zile, acesta incepea sa le faca avansuri si intretinea raporturi sexuale cu ele, au declarat pentru Rompres politisti din IPJ Dolj. Politistii spun ca femeilor li se facea frica si cedau, astfel ca medicii raportau de fiecare data ca actul sexual nu a fost insotit de violenta, iar din lipsa de probe, s-a dat NUP tuturor reclamatiilor. Contactat telefonic, Miclescu a recunoscut ca a dat acele anunturi la mica publicitate, dar sustine ca nu a violat nici o femeie si ii acuza pe politisti de calomnie. Daca femeia vine la tine si dupa 3-4 zile vrea sa faca sex cu tine, asta e viol?, ne-a intrebat Miclescu.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea