Social

Un elev de clasa a V-a candideaza la primarie din partea PSD

La cei 49 de ani ai sai, Benone Turcitu din localitatea vranceana Slobozia Bradului este elev in clasa a V-a. si, mai nou, asul din maneca lui Marian Oprisan pentru castigarea primariei unei comune cu aproape 4.000 de locuitori.

Pesedistul benone turcitu frecventeaza cursurile clasei a V-a prin programul "A doua sansa". Candidatul la Primaria Slobozia Bradului  din partea PSD are 5 copii si 10 nepoti impreuna cu care-si face lectiile, doi dintre nepotii sai fiind chiar colegi de scoala cu acesta. "Este un elevsilitor care s-a inscris la scoala prin acest program.

Tot eu i-am invatat carte si pe copiii sai. In urma celor 4 ani de cursuri elevul Turcitu va castiga o calificare. Nu pot sa va spun daca invata bine sau nu, pana la evaluare", ne-a precizat profesorul Ion Aldea, directorul scolii la care invata Turcitu.

Cand vine de la scoala, candidatul PSD arunca ghiozdanul si se preocupa de afacerea familiei, un magazin alimentar . Pentru localitatea care numara circa 4.000 de suflete, in proportie de 95% de etnie roma, social-democratul Turcitu are planuri "marete".

Acesta spune ca, daca va castiga Primaria le va da tinerilor casatoriti cate 2.500 mp de teren ca sa-si ridice case. Cum se va descurca Benone Turcitu la intocmirea unor proiecte pentru accesarea de bani europeni in cazul in care va castiga primaria, n-am reusit sa aflam inca. Turcitu a ocupat in actualul mandat functia de consilier local la Slobozia Bradului din partea PSD.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea