Social

#elev batut #director scoala #traumatism cerebral #victoria iasi

Un elev are traumatism cerebral dupa ce a fost batut de directorul scolii

Un elev in clasa a V-a de la o si meserii , din judetul Iasi, a suferit un dupa ce directorul scolii l-a foarte tare, s-a dezechilibrat, si s-a izbit cu capul de tocul unei ferestre .

Directorul Constantin Secu ( foto ) de la Soala de Arte si Meserii "Ionel Teodoreanu", din comuna Victoria, l-a batut pe elev din cauza ca alerga cu alti colegi pe holurile scolii in timpul unei recreatii, anunta Buna Ziua Iasi.

Mama copilului a declarat ca in urma unei tomografii facuta de medicii de la spitalul "Sf. Maria" diagnosticul este traumatism cerebral .

"Directorul Secu l-a lovit pe baiatul meu pe holul scolii. Copilul se afla in pauza si se harjonea pe hol cu alti colegi, iar directorul a vrut sa-i linisteasca. Nu a fost suficient ca l-a palmuit o data, ci l-a mai lovit o data de s-a izbit cu capul de montul ferestrei. Am fost cu el la Spitalul "Sf. Maria" si i-am facut control, iar medicii mi-au recomandat sa-i fac o tomografie. Pe diagnosticul dat de medici scrie traumatism cerebral!", a declarat Vasilica Henea, mama elevului. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea