Social

#iran #condamnare la moarte #sofer bugar

Un bulgar risca pedeapsa cu moartea in Iran

Un scandal a izbucnit in Bulgaria dupa ce s-a aflat ca un sofer de camion a fost arestat in urma cu patru luni in Iran, dar societatea la care lucra nu a alertat autoritatile, iar bulgarul risca acum pedeapsa cu moartea, caz ce reaminteste de cel al infirmierelor din Libia.

Purtatorul de cuvant al Ministerului bulgar de Externe, Dragovest Goranov, a confirmat marti informatiile in acest sens publicate de cotidianul 24 ceasa.

"Un bulgar este vizat de o ancheta judiciara in care este inculpat pentru traficarea unei cantitati mari de droguri. Sanctiunea este pedeapsa cu moartea", potrivit legislatiei iraniene, a spus purtatorul de cuvant, care a asigurat ca ministerul "lucreaza la acest caz de cand a fost informat", potrivit AFP.

Un jurnalist de la 24 ceasa, Gheorghi Milkov, a declarat ca soferul de camion a fost arestat in Iran in urma cu patru luni, dupa ce 130 de kilograme de heroina au fost descoperite intr-o ascunzatoare in masina sa. Societatea bulgara pentru care lucreaza nu a intervenit si nici nu a alertat autoritatile bulgare, care au aflat recent despre acest caz, potrivit jurnalistului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea