Social

#jeansi #jeansi anticelulita #beauty denim

Un brazilian a creat primii jeansi anticelulita

Designerul brazilian Alexandre Herchcovitch a lansat prima pereche de jeansi anticelulita din lume. Acestia utilizeaza caldura corporala pentru a combate efectul "cojii de portocala" ce apare la nivelul pielii.

Jeansii anticelulita se numesc "beauty denim" si capteaza caldura corporala pe care o transforma in raze infrarosii, pe care le redirectioneaza catre piele pentru a stimula zonele corpului care sunt cele mai expuse riscului aparitiei celulitei, potrivit dailymail.co.uk.

Creatorul blugilor anticelulita a declarat ca noua sa descoperire intensifica microcirculatia sangvina la nivelul capilarelor si stimuleaza metabolismul celular, prevenind in acest fel aparitia celulitei.

Alexandre Herchcovitch a prezentat noua sa creatie la un show de moda de la Rio de Janeiro. Acesta a marturisit ca a avut nevoie de cinci ani de cercetari intense pentru a demonstra ca acesti blugi sunt eficienti.

Sursa foto: commons.wikimedia.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea