Social

#coronavirus #galati #bebelus

Un bebelus suspect de coronavirus a fost transportat cu izoleta la spital

Un bebelus in varsta de un an si doua luni a fost transportat cu izoleta la Spitalul de Boli Infectioase din Galati. Copilul are febra si este suspect de coronavirus. Intreaga familie se afla inca din februarie, izolata la domiciliu.

Copilul de simte rau si are febra, fiind suspect de coronavirus. Tatal acestuia s-a intors din Milano, o zona de risc, pe 23 februarie. De la sosirea tatalui s-a decis ca toata familia sa fie izolata la domiciliu, in comuna Pechea, judetul Galati.

Dupa ce copilul a inceput sa aiba semne de boala si febra, a fost preluat de medici. Acestia l-au consultat si i-au prelevat probe pentru testarea pentru coronavirus. Probele au fost trimise la Buvuresti si se asteapta rezultatul.

"Am preluat un pacient, de un an si doua luni, din Pechea, intrat in contact cu tatal, care se afla in a opta sau a noua zi de izolare dupa ce a tranzitat Italia si a revenit acasa pe 23 februarie. Sunt cinci membri ai familiei, niciunul nu prezinta simptomatologie. Pacientul s-a prezentat cu rinoree apoasa, febra 39,5, dispnee si tuse productiva. Momentan, starea pacientului este stabila. S-au recoltat probe ce urmeaza a fi trimise la Bucuresti pentru investigatii suplimentare", a declarat, miercuri, Gabriela Lupasteanu, medic la Spitalul de Boli Infectioase Galati, conform Agerpres.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea