Social

Un barbat a murit in tunelul de la metrou

Confuzie la metroul bucurestean dupa ce circulatia acestuia a fost blocata in zona statiei Piata Universitatii. Aceasta masura a fost luata dupa ce un barbat de 68 de ani a fost gasit mort in tunel . Nu se cunosc cu exactitate circumstantele in care persoana a decedat.

Circulatia metroului la statia universitate a fost blocata pe un fir dupa ce, astazi la pranz, un barbat a fost gasit mort in tunel, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan .

Deocamdata nu se stiu cauzele mortii barbatului insa exista cateva ipoteze. Seful Serviciului Politie Metrou a spus ca barbatul a fost vazut de cativa martori stand pe un scaun la capatul peronului de la statia Universitate , dupa care s-a ridicat si a coborat scarile care duceau spre tunel. Se pare insa ca a fost surprins de metrou dupa ce inaintase 20-30 de metri, fiind lovit de un tren care circula pe linie.

Personalul de serviciu al Metrorex care l-a vazut pe barbat in tunel a anuntat Dispeceratul, care a dispus oprirea circulatiei trenurilor pe magistrala II, pe sensul dinspre Universitate spre Piata Romana .

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Cristian Ciocan, spune insa ca barbatul nu a fost lovit de metrou, ci a murit din alte cauze, necunoscute deocamdata.

Acum anchetatorii audiaza mai multi martori, iar echipele SMURD asteapta sosirea unui echipaj de la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici".

In urma incidentului, circulatia pe magistrala II Pipera - IMGB se desfasoara cu doua transbordari in statiile Aviatorilor si Universitate.

 

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea