Social

# pasageri avion evacuati #avion in flacari # Boeing 777-200 #avion foc

Un avion cu 350 de pasageri a luat foc in zbor!

Clipe de cosmar azi-dimineata pentru pasagerii unui avion care efectua un zbor din Punta Cana (Republica Dominicana) la Moscova! Avionul Boeing 777-200 a luat foc la 15 minute dupa decolare, cand se afla la o la o altitudine de 5.000 de metri, din cauza unor probleme tehnice la unul din motoare!

Avionul, care avea la bord 351 de pasageri — printre care 25 de copii — si 20 de membri ai echipajului, s-a intors pe aeroportul din Punta Cana, extremitatea cea mai estica a Republicii Dominicane, dupa izbucnirea incendiului.

Din cauza fumului, care se propaga cu rapiditate in interiorul avionului, pasagerilor le-au fost distribuite masti cu oxigen, acestia fiind evacuati prin intermediul toboganelor gonflabile.

Incendiul de la bordul Boeing 777-200 a fost stins dupa aterizarea pe aeroportul din Punta Cana. Avionul a aterizat dupa aproximativ 45 de minute de la decolare, potrivit rushincrsh.com.
Niciuna dintre persoanele aflate la bordul Boeing 777-200 nu a fost ranita.

Sursa foto: xoomclips.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea