Social

#avion #prabusire avion #accident Ucraina

Un avion cu 295 de persoane la bord s-a prabusit in Ucraina. Toti pasagerii au murit

Un avion de pasageri malaysian avand la bord 295 de persoane, care zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur, s-a prabusit la frontiera dintre Ucraina si Rusia, afirma surse citate de Reuters.

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines disparut de pe radare in estul Ucrainei s-a prabusit in apropierea orasului Ciahtarsk, in regiunea separatista Donetk, iar cel putin 285 de persoane au murit, afirma surse citate de Itar-Tass.

Compania aeriana Malaysia Airlines a confirmat ca a pierdut contactul cu avionul Boeing 777.

Conform unor surse citate de Interfax, avionul a disparut de pe radare in timp ce zbura la altitudinea de croaziera de circa 10.000 de metri.

Potrivit agentiei Interfax, avionul Boeing 777 decolase de la Amsterdam (Olanda) si urma sa ajunga la Kuala Lumpur (Malaysia).

Avionul s-a prabusit in estul Ucrainei, intr-o zona in care mai multe aeronave au fost atacate de catre insurgenti prorusi.

Agentia Reuters nu poate confirma informatiile furnizate de Interfax.

Accidentul are loc la mai mult de patru luni de la disparitia unui avion cu 239 de pasageri al companiei Malayisian Arlines. Zborul MH370, care transporta 227 de pasageri de 13 nationalitati si 12 membri ai echipajului, a disparut pe 8 martie in spatiul aerian al Vietnamului, autoritatile anuntand ulterior ca toti pasagerii au murit.

Sursa foto: eyeopening.info
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea