Social

#fetita aruncata apa #west gate melbourne

Un australian si-a aruncat de pe pod fetita, sub ochii celorlalti doi copii

Un barbat si-a aruncat in apa fetita in varsta patru ani, de pe podul West Gate din Melbourne , sub ochii ingroziti ai celorlalti doi copii aflati in masina parcata in apropiere.

Politistii alertati au reusit sa scoata fetita din apa si au incercat vreme circa 50 de minute sa o mentina in viata dar aceasta a decedat in scurt timp, la spital, din cauza ranilor suferite, scrie Daily Mail.

Barbatul a fost arestat si va fi acuzat de crima. In timp ce era retinut, el le-a cerut politistilor sa aiba grija de ceilalti doi copii ai sai aflati in masina. Barbatul a mai spus ca se afla in proces de custodie cu sotia sa.

Politistii au fost chemati la fata locului de un motociclist aflat in stare de soc, care a vazut cum s-au petrecut lucrurile. Acesta a povestit ca tatal fetitei a coborat foarte calm din masina sa, o Toyota Land Cruiser , cu fetita de mana, dupa care s-a oprit la jumatatea podului si pur si simplu a aruncat-o...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea