Social

#nutritie #alimentatie #dieta #slabit #varza murata

Alimentul banal poate combate racelile si te poate ajuta sa slabesti. Tu obisnuiesti sa il consumi?

De multe ori, sanatatea ta nu are nevoie de suplimente alimentare, medicamente si alte produse farmaceutice pentru a fi la un nivel optim. Este suficient sa consumi cu incredere banalele alimente pe care le depozitezi in camara sau in beci. Muraturile, de exemplu, sunt o mina de aur pentru organism si te pot apara impotriva racelilor.

Un studiu recent realizat de cercetatorii de la Universitatea Cambridge, Anglia, arata ca un consum regulat de muraturi, mai exact de varza murata, te poate proteja de o multime de afectiuni, de la raceli si alergii, pana la cancer. Mai mult, inclusa in cadrul unei diete de slabit, varza murata poate accelera arderea depozitelor adipoase.

Varza murata isi pastreaza substantele nutritive prin fermentare

Prin fermentare, varza murata isi pastreaza toate calitatile nutritive, mai exact iti furnizeaza compusi hepatoprotectori, antioxidanti si antiinflamatori. La toate acestea, se adauga fibrele alimentare, substantele minerale si bacteriile probiotice, foarte importante pentru intarirea sistemului imunitar.

Contrar credintei populare, varza murata nu contine multe calorii, tocmai de aceea este recomandata pentru toate persoanele care vor sa mai slabeasca.

Sursa foto: williams-sonoma.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea