Social

Umilinta totala: Sorana Carstea, invinsa cu 6-0, 6-0!

Ce tie nu-ti place altuia nu-i face - zice o veche vorba din batrani. Dupa ce a trecut in mansa inaugurala a Roland Garros -ului de luxemburgheza Ann Kremer cu 6-0, 3-0 - partida s-a intrerupt din cauza abandondului adversarei -, Sorana Carstea a fost la randul ei invinsa „la zero” in turul doi.

In rolul „calaului” s-a aflat Victoria Azarenka, nimeni alta decat bielorusa care a trimis-o acasa pe Edina Gallovits in partida precedenta. In varsta de doar 18 ani, Sorana si-a aratat limitele cu varf si indesat. Compatrioata noastra a pierdut cu 6-0, 6-0, dupa un meci in care nu a emis nici cea mai mica pretentie si in urma caruia a primit o veritabila lectie de tenis, dar si un bilet de avion spre Romania.

Asadar, tara noastra a mai ramas cu un singur reprezentant in turneul de Mare Slem de la Paris. Este vorba de Victor Hanescu. Dupa ce l-a eliminat cu 4-6, 6-2, 4-6, 6-4, 6-3 pe israelianul Dudi Sela, compatriotul nostru il intalneste in turul secund pe Florent Serra. Intalnirea a inceput joi seara, dar se va termina vineri. Din pacate, in momentul amanarii, scorul ii este favorabil tenismenului fracez: 6-4, 6-3, 6-7. Sa speram insa ca Victor isi va reveni...
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea