Social

# servetel messi #messi #licitatie

Uluitor! Cat costa servetelul cu care Messi si-a sters lacrimile la conferinta de adio de la FC Barcelona

Unii reusesc sa speculeze orice moment pentru a face bani. Lacrimile lui Messi valoreaza acum o avere, dupa ce un fan a scos la vanzare servetelul cu care fotbalistul si-a sters lacrimule la conferinta de adio de la FC Barcelona.

 

"Credeam ca vom ramane aici, in Barcelona. Timpul petrecut aici a fost minunat. Astazi trebuie sa-mi iau ramas bun de la toata lumea. De la 13 ani am petrecut toata viata. Dupa 21 de ani, plec cu sotia si cei trei copii, catalani-argentinieni. E casa noastra. Sunt foarte recunoscator pentru tot.

Am trait multe aici, multe lucruri frumoase, dar si rele. Acestea m-au ajutat sa cresc, m-au facut omul care sunt azi. Am dat totul pentru club, pentru Barcelona, din prima pana in ultima zi. Sunt recunoscator pentru dragostea oamenilor. Nu mi-am imaginat niciodata ca o sa spun „adio”.”, declara Leo Messi, cu lacrimi in ochi, la conferinta de presa.Sotia sa, Antinella Roccuzzo, i-a sarit imediat in ajutor si i-a oferit un servetel.

Batista pe care a folosit-o Leo Messi a fost scoasa ulterior la vanzare pe un site de specialitate. Suma ceruta in schimbul ”suvenirului” este extrem de mare: 1 milion de euro, potrivit nation.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea