Social

Ultratone, tratament estetic revolutionar

Recent a avut loc prezentarea unui aparat pentru terapii corporale si faciale -ULTRATONE – Futura Pro.

 

Acesta foloseste cel mai nou si mai revolutionar concept: sistemul de stimulare bioptica, procedeu in care sunt combinate proprietatile energizante si cicatrizante ale razelor optice, cu biostimulare data de curentul electric, cu microcurenturi pentru intinerire si cu transmisia ultrasunetelor.

Toate acestea pentru o completa remodelare si intinerire a corpului. Cu aceasta ocazie au participat in calitate de invitati Kristen Schaefer – creatoare si inventatoarea aparatelor Ultratone si Jorge Schaeffer Centofanti – marketing manager Ultratone.

Vedetele au slabit cu Ultratone

Acest aparat care detine cel mai perfomant sistem profesional pentru modelarea fetei si a corpului detine un sistem folosit de multe vedete printre care Shakira Madonna, Gwyneth Paltrow sau Heather Mills.Madonna a declarat intr-un interviu ca a reusit in numai doua saptamani sa poarte un numar mai putin la haine, folosind aparatul FuturaPro Ultratone Body Treatment care, desi foarte scump (aproximativ 20.000 de euro) se gaseste si in cateva saloane din Romania, printre care se numara Centrele de Infrumusetare, Slabit si Fitness “Silhouette”.

Programe personalizate

Kristin Schaefer, celebra creatoare a noilor aparate a prezentat modalitatile de remodelare si intinerire a corpului folosind aparate ale caror programe sunt personalizate si adaptate fiecarui client in parte.

echipa este una dintre primele care au inceput acum 40 de ani sa lucreze si sa dezvolte procedeele de electrostimulare pentru slabit si tonifere si sunt considerati pionieri in electroterapia folosita in sanatate, sport, frumusete si medicina.

Profesorul Dr. Gerta Vrbova de la London University College London, specialist in stiinte neurologice si sef al departamentului de anatomie si dezvoltare biologica a demonstrat stiintific ca tratamentele cu Ultratone sunt mai eficiente decat exercitiile fizice.

Produsele Ultratone sunt fabricate la cele mai inalte standarde si se bucura de o reputatie unanim recunoscuta peste TOT in lume. Fiecare nou aparat adauga un plus de calitate si personalitate si are un sistem de monitorizare personalizat pentru nevoile fiecarui client. Ultratone a adus un nou concept in domeniul electroterapiei, propunand cele mai performante metode de slabit.

Madonna, fan Ultratone

Madonna este un fan al tratamentelor corporale realizate cu FuturaPro de la Ultratone si are un sistem instalat acasa pentru perioada in care nu are timp de yoga. “Este suficient de rapid, fiecare tratament dureaza 30 de minute si de aceea il consider un tratament eficace care a raspuns tuturor asteptarilor mele. Electrozii sunt plasati pe corp in timp ce ma relaxez stand intinsa si nefacand nimic, iar acestia iti stimuleaza musculatura” – a declarat vedeta.

Actrita Gwyneth Paltrow a reusit sa scape de celulita pe care o acumulase in timpul nasterii folosind aparatul Excelpro de la Ultratone.

Sub brand-ul “The Fame of Ultratone”, sistemul Ultratone se poate gasi in cadrul celor mai luxoase si exclusiviste SPA-uri din 41 de tari din intreaga lume : Hotel Spa Latea, Hotel Spa Lugo si Clinica Planas – Spania, Colosseum Spa – Oslo, Norvegia, Ritz Carlton – Istanbul, Cleopatra – Dubai etc.

Aboneaza-te la Newsletter-ul de Sanatate Acasa.ro ca sa afli cum iti mentii sanatatea si frumusetea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea