Social

#omagiu Regina Ana #inmormantare Regina Ana #Regina Ana

Ultimul omagiu pe care romanii il pot aduce Reginei Ana

Romanii care vor sa-i aduca un ultim omagiu reginei Ana o pot face joi la Palatul Regal din Capitala! Corpul neinsufletit a fost adus miercuri seara de la Castelul Peles si asezat in Sala Tronului, unde a avut loc o ceremonie religioasa privata, la care au luat parte membrii familiei regale si ierarhi ai Bisericii Ortodoxe si Catolice.

Romanii care vor sa aduca flori si sa se roage la catefalcul Reginei Ana o vor putea face la Palatul Regal, joi si vineri. Sala Tronului va fi deschisa pentru public de la 8 la 22. Tinuta decenta este obligatorie, folosirea telefoanelor si a aparatelor foto este interzisa, la fel si gentile voluminoase.

Nici accesul copiilor sub 7 ani sau a carucioarelor nu este permis.

Numerosi oficiali s-au recules la capataiul sicriului reginei care a poposit ieri la Peles. Si presedintele republicii Moldova, Nicolae Timofti a fost la Castelul Peles. Celor doi demnitari le-a urmat premierul Dacian Ciolos

De-a lungul zilei s-au recules langa sicriul Reginei Ana si fostul presedinte Emil Constantinescu, secretarul de stat Raed Arafat, dar si diplomati din Franta, Italia, Germania, Suedia, Austria si Nigeria. De asemenea au ajuns la Sinaia, liderul PSD Liviu Dragnea, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu si reprezentanti ai Academiei Romane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea