Social

#selina #ludovic orban transporturi #cnadnr #bani drumuri

Ultimele zile de mandat PNL aduc 24 de milioane de euro la drumuri

In ultimele zile de mandat ale ministrului Transporturilor, Ludovic Orban , Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri a mai adaugat la fondurile unor contracte 34 de milioane de euro, dintre care 24 de milioane de euro unor firme "prietene" PNL.

Astfel, in urma majorarii mai multor contracte privitoare la reparatia si modernizarea unor drumuri, 24 de milioane de euro au mers catre firmele Selina si Romstrade apartinand, in ordine, lui Beniamin Rus, membru PNL Bihor, cealalta lui Nelu Iordache, unul dintre apropiatii ministrului Ludovic Orban, arata Cotidianul.

Ca justificare pentru platile suplimentare s-a invocat nevoia unor lucrari mai ample decat cele prevazute initial, atunci cand nu se stia ca traficul va creste exponential . Este doar o metoda prin care firmele reusesc sa castige licitatiile cu preturi mici, care se rotunjesc ulterior din cauza erorilor de strategie si nepotrivirilor din teren.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea