Social

#slabit #slabit fara dieta #apa slabit

Uita de dietele drastice: un singur pahar cu apa in plus te poate ajuta sa slabesti rapid

Ai incercat toate dietele posibile, insa nu reusesti sa slabesti in niciun chip? Oamenii de stiinta de la Harvard sustin ca, de acum, poti spune adio kilogramelor in plus cu un doar un pahar de apa in plus pe zi.

Cercetatorii britanici au aratat ca, pe o perioada de 20 de ani, adultii de 30, 40 si 50 de ani au pierdut cateva kilograme bune dupa ce au inlocuit bauturile cu zahar cu un pahar cu apa.

Studiul oamenilor de stiinta de la Harvard s-a desfasurat pe o perioada indelungata, pe parcursul mai multor decenii, iar acestia au urmarit cum pot afecta bauturile si alimentele organismul.

Cercetatorii au analizat schimbarile in alimentatia subiectilor si obiceiurile lor de consum, precum si cresterea in greutate in mod regulat pe parcursul a mai mult de doua decenii.

Rezultatele, publicate in "Jurnalul International de Obezitate", au aratat ca, la fiecare patru ani, barbatii si femeile au castigat, in medie, 1,5 kg.

Dupa ce au inlocuit insa bauturile carbogazoase cu apa, persoanele participante au pierdut in medie cam 5-7 kg.

De asemenea, rezultatele au aratat ca la fel de bine ca apa functioneaza si ceaiul, si cafeaua fara zahar.

Sursa foto: froot.nl

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea