Social

#economia romaniei #colaps total #masuri anticriza #criza economica mondiala

UGIR: Romania ar putea intra in colaps economic

Romania are singurul Guvern care nu a aplicat pana in momentul de fata nicio masura anticriza , in afara de capitalizarea CEC si EximBank , conditii in care riscam ca in cateva luni sa asistam la un colaps economic , a spus, vineri, presedintele UGIR 1903, Cezar Coraci.

"In afara de anuntul de capitalizare a celor doua banci, guvernul roman, nu a luat efectiv nicio masura de diminuare a crizei financiare. Asa zisele masuri anuntate de atatea ori sunt proiecte care nu se vor aplica imediat sau de revenire la normal", a declarat presedintele Uniunii Generale a Industriasilor din Romania (UGIR 1903).

Potrivit acestuia unele din masurile anticriza pe care Guvernul a anuntat ca le va lua au termen de aplicabilitate prea tarziu.

"De exemplu, neimpozitarea profitului reinvenstit incepand abia cu anul 2010 va fi mult prea tardiva pentru multe firme care nu vor rezista pana la atunci. Masurile anticriza au fost elaborate pentru a se aplica imediat", a mai spus Cezar Coraci.

De asemenea, acesta a precizat ca celelalte masuri anuntate sunt de fapt o revenire la normal, nu un plan anticriza

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea