Social

UEFA acuza federatiile din Turcia si Anglia

Uniunea Europeana de Fotbal (UEFA) va audia joi federatiile turca si engleza pe tema incidentelor declansate intre jucatorii celor doua echipe la meciul din 11 octombrie de la Istanbul, contand pentru preliminariile Euro 2004, informeaza AFP.

Federatiile turca si engleza sunt citate pentru conduita nesportiva a jucatorilor lor dupa incidentul petrecut in tunelul spre vestiare in pauza meciului de calificare la Euro 2004, Turcia-Anglia (0-0) din 11 octombrie, a indicat UEFA intr-un comunicat. Acuzatiile se sprijina pe imaginile video, rapoartele de meci, ale arbitrului si delegatului UEFA, si a declaratiilor celor doua federatii . Nici un jucator nu a fost citat de UEFA.

La pauza meciului decisiv pentru calificarea directa la Euro 2004, in tunelul spre vestiarele fotbalistilor s-a declansat o incaierare intre jucatorii turci si englezi. Incidentele vor fi examinate joi de Comisia de disciplina a UEFA.

La sfarsitul meciului, David Backham a declarat ca a fost insultat de fundasul turc Alpay dupa ce a ratat un penalty in prima repriza. Federatia turca este acuzata de faptul ca suporterii turci au aruncat cu fumigene si diverse proiectile in teren. In urma meciului, Anglia s-a calificat direct la Euro 2004, in timp ce Turcia va sustine un meci de baraj tur-retur in compania Letoniei (15- 19 noiembrie ).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea