Social

#ue #rusia #sarkozy

UE nu pedepseste Rusia

Uniunea Europeana nu va adopta sanctiuni impotriva Moscovei la summitul extraordinar de luni, dedicat crizei ruso-georgiene, a dezvaluit ieri o sursa de la Elysée, citata de AFP.

Reuniunea se va desfasura la Bruxelles, iar Consiliul European va spune ca acordul in sase puncte incheiat intre cele doua parti trebuie aplicat in integralitatea sa. „Suntem inca in faza dialogului cu Moscova, nu in faza sanctiunilor“, a declarat sursa citata. Summitul a fost convocat de Nicolas Sarkozy, presedintele Frantei, care asigura presedintia semestriala a forului comunitar.

Liderul de la Elysée isi doreste ca discutiile sa se centreze asupra viitorului relatiilor UE-Rusia. Statele membre UE analizeaza posibilitatea impunerii de sanctiuni Moscovei, declara, joi, ministrul francez de externe, Bernard Kouchner , precizand totusi ca tara sa nu intentioneaza sa faca nicio propunere in acest sens.

Continuarea in Evenimentul Zilei


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea