Social

#bem #senatori si deputati #bogdan olteanu #vasile blaga #elena udrea

Udrea, Voiculescu si Olteanu, parlamentari dupa redistribuire

Biroul Electoral Municipal ( BEM ) a anuntat, marti, in jurul orei 18:45, atribuirea mandatelor de deputati si senatori in Bucuresti dupa redistribuirea voturilor.

Oana Mizil, Sergiu Andon, Ludovic Orban, Bogdan Olteanu, Elena Udrea, Silviu Prigoana si Theodor Paleologu se numara printre viitori deputati de Bucuresti.

In Senat bucurestenii vor fi reprezentanti, printre alii, de Vasile Blaga, Anca Boagiu, Dan Voiculescu, Crin Antonescu, Cristian Radulescu, Cristian Diaconescu si Ecaterina Andronescu .

PDL a obtinut cinci mandate de senatori in colegiile 4, 5, 6, 11 si 12, acestia fiind: Anca Boagiu - 39,39%, Vasile Blaga - 49,54%, Cristian Radulescu - cu 48,32%, Radu Alexandru Feldman - 41,47% si Gabriel Mutu - 40,52%, potrivit BEM.

PSD a obtinut in Capitala cinci mandate de senator in colegiile 3, 8, 9 si 10, acestia fiind: Cristian Diaconescu - 41,82%, Dan Voiculescu - 44,88%, Catalin Voicu - 45,25% si Ecaterina Andronescu - 48,82%. Dupa redistribuirea la nivel national, mandatul atribuit PSD+PC a revenit candidatului din Colegiul 1 Senat Sergiu Nicolaescu - 30,84%, iar cel din Colegiul 19 Camera Deputatilor.

PNL a obtinut doua mandate de senator in colegiile 2 si 7, acestia fiind: Crin Antonescu - 29,80% si Cristian Topescu - 23,19%.

Diferentele care apar intre rezultatele neoficiale si cele oficiale comunicate de BEM provin din faptul ca alte colegii decat cele despre care s-a crezut initial au fost disputate in faza a doua de redistribuire.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea