Social

#elena udrea #presa #die welt # elena udrea ironizata

Udrea, ironizata de presa din Germania

Elena este personajul principal al unui articol aparut in publicatia germana , fiind criticata pentru aparitia sa in in ultimul numar al revistei .

Udrea este caracterizata drept "blondina care calca in strachini cu lungi, din piele".

"Poarta cizme din piele, inalte pana peste genunchi si sta in fata unui glob pamantesc. Rochia neagra si stramta din latex i se intinde provocator peste rotunjimile care amintesc de Madonna. Este nimeni alta decat ministrul roman al Turismului, Elena Udrea, care impodobeste ultimul numar al revistei glossy TABU ", scrie jurnalistul de la Die Welt .

Jurnalistul aminteste, insa, si de scandalurile si gafele Elenei Udrea: "Nu doar prin suspiciunea de abuz in post si coruptie a ajuns ea ca politician sa faca valuri in presa. A declarat ca Norvegia e membru al UE si le-a fericit pe femeile afectate de inundatii cu pantofi cu toc cui, pentru ca acestea 'sa se simta mai frumoase'", conchide jurnalistul german.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea