Social

#gratar #picnic #elena udrea

Udrea ingroapa zonele de gratar

Proaspat instalata ca ministru interimar la Mediu, Elena Udrea a oprit finalizarea unui proiect de lege care ar fi permis romanilor sa se bucure de un gratar la "standarde europene".

La lege au lucrat specialisti de la Mediu, reprezentantii ONG-ului Green Revolution si o casa de avocatura si prevederile ei ar fi urmat sa reglementeze statului unor zone de picnic cu parcare, locuri special amenajate pentru aprinderea focului si pentru statul pe iarba, toalete, surse de apa si cosuri de gunoi.

Elena Udrea este insa de parere ca proiectul inceput de Nicolae Nemirschi este inutil. "Exista deja legi care reglementeaza ca se poate face foc numai in zone special amenajate, iar acestea sunt de-ajuns”, a fost explicatia data de ministrul interimar.

Poiectul prevedea si instalarea de indicatoare care interzic spalatul vaselor in rau si i-ar fi obligat pe romani sa-si ingroape nevoile fiziologice atunci cand sunt la padure.

"In proiect, se precizeaza ca zonele pentru gratar trebuie amenajate cu pietris si dotate cu ustensile specifice. Totodata, sunt prevazute amenzi pentru cei care se spala cu sampon sau isi curata vesela cu detergent, in rau. In plus, romanii care isi fac nevoile in padure trebuie sa si le ingroape”, a explicat Corneliu Belciug, de la Green Revolution , citat de Evenimentul Zilei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea