Social

#elena udrea #ion iliescu #retragere #parlament

Udrea: Iliescu si-a ratat retragerea din Parlament

Secretarul executiv al PD-L, Elena Udrea, il acuza pe fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu , ca in continuare cosmetizeaza adevarul, chiar si dupa 20 de ani de la caderea regimului comunist .

Reactia Elenei Udrea vine la doar cateva ore dupa ce Iliescu l-a acuzat pe presedintele Basescu ca "baga lumea in sperieti" cu afirmatiile sale despre prabusirea fondului de pensii.

" Ion Iliescu , obisnuit cu cosmetizarea propagandistica a adevarului, a criticat anuntul lui Basescu si a exclamat: "Baga in sperieti lumea!". Dupa care a explicat ca nu poate fi vorba de prabusirea respectivului fond, cata vreme "incasarile la fondul de pensii merg in mod normal, firesc, ritmic". Explicatia dovedeste ca Iliescu da dovada de " improvizatie si diletantism", si ca, aproape la douazeci de ani de la caderea regimului comunist, acesta ramane tributar scolii politice care l-a consacrat", scrie pe blogul sau blonda democrat-liberala.

Udrea mai crede ca Ion Iliescu si-a ratat, marti, retragerea onorabila din Parlament si il catalogheaza pe acesta "secretar de partid sau director de ape si de editura, gustand din plin privilegiile la care nu aveau acces decat politrucii regimului comunist".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea