Social

Udrea il ataca deschis pe Tariceanu

Fostul consilier prezidential, actual membru PD, Elena Udrea a lansat miercuri, intr-o emisiune televizata, o serie de atacuri impotriva premierului Tariceanu si a PNL. Udrea i-a acuzat pe liberali ca, in ciuda promisiunilor din campanie, continua afacerile cu bani publici dupa model PSD. Ea s-a referit la mentinerea conducerii de la Loteria Romana , Imprimeria Nationala sau noua conducere a Fondului Proprietatea alcatuita din apropiati ai PNL.
Ce ne spune noua povestea cu Fondul Proprietatea , povestea cu Loteria Romana si Imprimeria Nationala? Ne spune ca actuala guvernare, o parte a actualei guvernari, PNL si PC au imprumutat foarte bine metoda PSD-ista. In primul rind, in interes propriu. Daca in sarcina PD cade greaua povara a integrarii, pentru ca au Ministerul de Interne si Ministerul Justitiei, acolo unde sint problemele, PNL si PC au timp sa se ocupe de afaceri, a acuzat Udrea.

Nu a scapat nici presedintele PNL Neamt, Gheorghe Stefan , cunoscut sub numele de Pinalti. Exista o firma Green Power Energy. O firma a domnului Gheorghe Stefan, o firma noua, e la liberali, si care, spre exemplu, la fel face. Cumpara aceasta energie in cele mai bune conditii si o revinde. (...) Nu fac nimic. Cumpara curentul si il revind. Transportul nu il fac ei, pentru ca il face Transelectrica. E ca si cum ati cumpara dumneavoastra pantofi si o sa ii vindeti echipei de fotbal Steaua, mai spunea Udrea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea