Social

#parlament #elena udrea #referendum #deputat pdl #referendum 2012

Udrea, despre sedinta de luni a Parlamentului: Este un prim pas spre reintrarea in normalitate

Deputatul PDL Elena Udrea saluta sedinta de luni prin care Parlamentul a luat act de decizia Curtii Constitutionale de invalidare a referendumului pe care o considera "un prim pas spre reintrarea in normalitate a vietii politice in Romania".

"Cele doua luni de criza politica au facut foarte mult rau tarii. Leul s-a devalorizat, investitorii au anuntat fie ca nu mai vin, fie ca se retrag, se arata scumpiri de preturi (de la alimente, la gaze), prognoza de crestere economica a fost aproape injumatatita, iar efectele secetei nu au fost combatute de Guvern, care s-a ocupat doar de demiterea presedintelui”, a declarat Udrea pentru Mediafax.

Elena Udrea trage un semnal de alarma si spune ca una dintre problemele care trebuie solutionate este "imaginea externa proasta pe care o avem dupa actiunile abuzive ale USL impotriva democratiei si a statului de drept si declaratiile facute de liderii acestei Uniuni la adresa UE, Departamentului de Stat, a oficialilor europeni ori ai SUA."

Deputatul PDL crede ca "presedintele este, in mod evident, singurul actor politic credibil pentru partenerii europeni si americani, si ar putea repara raul facut Romaniei"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea