Social

Udrea crede ca este "preluata incomplet"

Secretarul executiv al PD-L, Elena Udrea, sustine ca declaratia referitoare la faptul ca premierul Calin Popescu Tariceanu este „ penibil si jenant si ca politician si ca barbat” nu a fost prezentata complet.

Pe blogul sau, Udrea arata ca, in primul rand, i-a cerut lui Tariceanu sa probeze acuzatiile referitoare la faptul ca ea ar fi avut interese de afaceri la RAPPS si, doar apoi a spus ca acesta este penibil.

“In ceea ce ma priveste, ori de cate ori l-am acuzat pe Tariceanu, eu am avut si dovezi: fie ca a fost vorba de telefonul pe care l-a dat Procurorului General, fie ca am vorbit de biletul pe care l-a scris Presedintelui Romaniei, ambele cu scopul de a rezolva problemele penale ale bunului sau prieten, Dinu Patriciu. Asa ca il invit pe Tariceanu sa aiba dovezi daca intentioneaza sa ma acuze de ceva. Altfel, tin sa ii aduc aminte ca RAPPS este condusa din 2004 de catre PNL, pentru ca Regia se subordoneaza Secretarului General al Guvernului, care a fost permanent liberal. Deci, cu cine as fi facut presupusele afaceri, cu colegii lui? Daca tot a vorbit despre imobiliare, mai bine ne-ar spune de unde are terenul din Soseaua Bucuresti -Ploiesti, pe care si-a construit reprezentanta Citroen”, este pasajul despre care Elena Udrea sustine ca lipseste din declaratia initiala. De asemenea, secretarul executiv al PD-L afirma ca „ se gandeste” ca ar fi posibil ca declaratia sa fi fost data publicitatii doar partial pentru a fi discreditata.

„Citind in presa scrisa si urmarind la televizor cum a fost redat raspunsul meu la acuzatiile vagi ale lui Tariceanu, lansate la un eveniment electoral zilele trecute, ma gandesc daca nu cumva face parte din strategia unei mari parti a mediei de a sustine PSD si mai ales pe cei care platesc bine, PNL si Tariceanu si, de a incerca sa discrediteze in acelasi timp membrii PD-L. Spun asta pentru ca ceea ce a fost cel mai important din raspunsul meu nu a fost preluat, ci doar ceea ce putea crea un nou scandal, fara sa lamureasca punctul meu de vedere”, sustine Udrea.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea