Social

#udrm cluj #pcm cluj #primarul clujui #alegeri primaria cluj #aliante politice

UDMR si PCM, consultari cu privire la alegerile pentru Primaria Cluj-Napoca

UDMR Cluj si PCM Cluj au demarat, in urma cu cateva zile, consultari cu privire la candidatul la Primaria Cluj -Napoca, insa niciuna dintre parti nu a declarat deschis ca ar fi dispusa sa sustina un candidat comun.

Presedintele PCM Cluj-Napoca, Gergely Balazs, a declarat miercuri, corespondentului NewsIn, ca civicii se intalnesc spre seara cu UDMR pentru a le cunoaste "opinia".

"Noi de 5-6 zile suntem in contact cu UDMR, iar in seara aceasta ne vom intalni sa vedem daca putem gasi o solutie comuna. Deocamdata nu am vorbit despre o persoana care sa candideze", a declarat Gergely.

Presedintele UDMR Cluj, Laszlo Attila, a fost mai voalat in declaratii, afirmand ca filiala a demarat o serie de consultari privind un candidat la Primaria Cluj-Napoc, inclusiv cu civicii clujeni.

"Noi am declansat o serie de consultari. Astazi (miercuri, n.r.) de la ora 18.00 ne intalnim cu comunitatea sa le cunoastem opinia. Avem si un sondaj in derulare, in care intrebam populatia generala si comunitatea ce parere au despre alegeri, daca va fi un tur doi, daca considera oportuna nominalizarea unui candidat UDMR Cluj. In cadrul acestor consultari se inscriu si discutiile cu PCM", a declarat Laszlo. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea