Social

#majorare #comisie #buget #tva #alimente

TVA-ul de 5% pentru alimentele de baza a trecut de Comisia de buget

Comisia de buget- finante din Camera Deputatilor a adoptat unele modificari ale Codului Fiscal prin care se reduce TVA la alimentele de baza si in domeniul constructiilor la 5%.

" Partidul National Liberal saluta adoptarea de catre Comisia de Buget-Finante din Camera Deputatilor, a amendamentelor liberale la Codul Fiscal, prin care se desfiinteaza impozitul minim (asa-numitul impozit forfetar ) si se reduce TVA in domeniul constructiilor la 5%.

Ne exprimam speranta ca votul Comisiei de Buget-Finante va fi confirmat si de plenul Camerei Deputatilor, la inceputul viitoarei sesiuni parlamentare, astfel incat oamenii care produc plusvaloare in Romania sa poata beneficia, cat mai repede, de aceste masuri", se arata intr-un comunicat remis de grupul PNL din Camera.

Contactat de NewsIn, deputatul PNL Eugen Nicolaescu, membru al Comisiei de buget-finante, a declarat ca o propunere legislativa de modificare a Codului Fiscal, semnata de parlamentari PSD si PNL, a trecut miercuri nemodificata de Comisie, cu un vot de 18 la 5.

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea