Social

#mare #litoral #turisti #nemultumiri

Turistii reclama conditiile proaste de cazare

Saltele si asternuturi degradate, tencuiala exfoliata si curatenia precara din camere au fost reclamate de turisti la Protectia Consumatorilor in cadrul Comandamentului Delta Litoral. Birourile, deschise la inceputul lunii iulie in principalele statiuni de pe litoral, au inregistrat cateva zeci de reclamatii, de la turistii nemultumiti de calitatea serviciilor si starea produselor achizitionate.

Acestia s-au plans ca trebuie sa plateasca accesul la piscina hotelului unde sunt cazati, ca au gasit gandaci si gargarite pe plaja din Mamaia, nu li s-a permis accesul la grupul sanitar al terasei unde au luat masa. In sfera bunurilor alimentare, turistii s-au declarat nemultumiti de apa plata, care „nu avea o calitate corespunzatoare”, si de faptul ca alimentele nu erau cantarite sau aveau data de valabilitate expirata.

Cei care au vrut sa plece cu amintiri sau cadouri au reclamat starea proasta a targului de haine din Mamaia si a textilelor cumparate. Inspectorii aflati pe litoral au verificat peste 80 de operatori economici, mai mult de jumatate dintre acestia primind amenzi contraventionale sau avertismente .

In plus, produsele alimentare neconforme au fost oprite de la vanzare. Verificarile de sezon continua in hoteluri, baruri, terase si locuri de joaca .


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea