Social

#urs #busteni #turisti

Turisti francezi atacati de urs la Busteni

Doi turisti francezi au fost atacati in timpul noptii de un urs in zona de camping Valea Cerbului din Busteni. Cei doi au fost raniti grav de animal, dar au reusit sa-l alunge.

Barbatul de 32 de ani si sotia lui de 31 de ani au suferit mai multe traumatisme la cap si la spate. Cei doi isi instalasera cortul intr-un loc mai retras si nu a fost nimeni in jur sa-i ajute atunci cand i-a atacat animalul.

Turistii au reusit sa ajunga la un drum, unde au fost gasiti de un localnic si transportati la Centrul de Primiri Urgente din Sinaia. Ei au fost apoi transferati la Spitalul Judetean din Ploiesti.

Starea barbatului este mai grava. Ursul l-a apucat cu ghearele de ceafa si aproape i-a rupt gatul, informeaza Stirile ProTV.

Padurarii cerceteaza cazul pentru a afla ce l-a facut pe urs sa-i atace violent pe francezi. Daca animalul va ataca din nou, el ar putea fi capturat si mutat, sau chiar ucis, in caz de forta majora .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea