Social

Turcia nu are jucatori: Portarul Zenin va fi folosit mijlocas!

Dramatica victorie a Turciei din fata Croatiei a generat mari probleme in lotul otoman. fatih terim se confrunta cu o situatia fara precedent, avand la dispozitie doar 12 fotbalisti pentru intalnirea cu Germania din semifinalele Campionatului European.

Vineri seara, reprezentativa din Tara Semilunei a putut folosi 15 jucatori. Patru insa nu vor mai putea juca si miercuri, trei fiind suspendati si unul accidentat. Din fericire pentru turci, mijlocasul Mehmet Aurelio va putea fi utilizat, revenind dupa cartonasul rosu primit in grupe. Asadar, doar 12 jucatori, dintre care 10 de camp si doi goalkeeperi.

Disperat , Terim se vede nevoit sa apeleze la o situatie de urgenta . Unul dintre cei doi portari , mai precis cel de rezerva, ar putea fi folosit mijlocas, pozitie la care turcii sufera cel mai mult. „Ca rezerva, Zenin ar putea intra pe teren spre final fie ca portar, fie ca mijlocas. Tinand cont de situatie, noi nu ne putem permite sa lasam fiecare jucator sa decida pe ce post vrea sa joace”, a declarat selectionerul otomanilor.

Partida dintre Germania si Turcia, prima semifinala a Campionatului European, va avea loc miercuri, cu incepere de la ora 21:45, si va putea fi transmisa in comentariu live pe site-ul Antena3 Sport.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea