Social

Turcescu, gelos pe Liviu de la LA

Lui Robert Turcescu se pare ca nu i-au picat bine momentele de tandrete pe care iubita lui, cantareata si actrita Oana Sarbu , le imparte cu tanarul Liviu Varciu, fost component al trupei LA, in telenovela "Secretul Mariei".

In telenovela lui Lazarov, Oana da viata personajului Cristina, producator la o casa de discuri care vrea sa-l lanseze in muzica pe Oliver (Liviu). Relatia dintre Cristina si Oliver depaseste granita profesionala, astfel ca din scenariu nu lipsesc momentele erotice in care protagonistii trebuie sa se sarute sau se imbratiseaza.

DON JUAN SI PE MICUL ECRAN

Ei bine, apropiatii cuplului format de Robert Turcescu si Oana Sarbu ne-au povestit ca scenele cu pricina i-au cam zgandarit sentimentul de gelozie omului de presa. De inteles daca ne gandim la reputatia de Don Juan pe care o are Liviu, rol care ii vine ca o manusa nu doar in viata reala, ci si in cea de pe micul ecran. In telenovela, Liviu este amantul Ruxandrei, dar nu refuza nici alte ocazii. Din trecutul amoros al lui Liviu amintim de relatia pe care a avut-o cu Jojo, dar si de iubirile cu top modelul Alma Ciucur, Oana Ionita ( bebelusa blonda a Carcotasilor) si cu o alta domnisoara cu care are o fetita.

EU NU I-AS DA VOIE

L-am sunat pe Liviu pentru a ne spune ce parere are despre Oana, si, un sfat pentru Robert, apropo de gelozie. "Ma uitam la " Liceenii " cand eram mic si de atunci o admir pe Oana. Acum am cunoscut-o si imi place si ca om. Nu am avut probleme la filmari. Si ce ati vazut pana acum nu au fost scene picante, alea abia de acum incolo urmeaza. Cel mai greu mi-a fost la primul sarut, cu Dana Magdici Crisan, (Ruxandra in "Secretul Mariei"). Nu o priveam ca pe o femeie, cu toate ca e foarte atragatoare. Ma gandeam ca imi este colega, ca e maritata. Cu Oana Sarbu a fost mult mai usor, pentru ca deja imi intrasem in paine cand a venit ea. Eu nu mi-as lasa prietena sa joace in filme. Nu as putea sa vad ce face. Nu are motiv sa fie gelos (n.r. Robert Turcescu) pentru ca este un rol si asta este meseria Oanei."

APROPIEREA E GREA

Oana Sarbu ne-a declarat ca nu doreste sa discute despre relatia ei cu Robert Turcescu. Insa ne-a povestit ca scenele ei au fost mult mai decente fata de ce au jucat alti actori: "A fost doar o scena, dar nu se compara cu altele in care actorii trebuiau sa se dezbrace sau sa intre sub dus. Cea mai dificila parte este apropierea dintre oameni. Pentru ca de asta depinde cat de veridic se vede totul pe ecran."

DUPA TELENOVELA, VREA IAR MUZICA

Saptamana aceasta se termina filmarile la "Secretul Mariei", prilej pentru Liviu sa revina la muzica. "O sa intru in studioul de inregistrari pentru a scoate un nou album. Nu stiu daca voi mai primi o noua propunere de a aparea intr-o alta productie tv, dar duminica ma intalnesc cu domnul Lazarov. Mi-a spus ca vrea sa aiba o discutie cu mine."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea