Social

#politia romana #tupeu #parcare neregulamentara #yaniv dalia

Tupeu incredibil

O soferita care a parcat pe spatiul verde nu a ezitat sa ii ameninte si sa ii calce cu masina pe politistii care ii cereau sa se legitimeze. Femeia parcase un Mitsubishi de teren pe gazonul fata hotelului Mariott din Capitala.

In timpul altercatiei cu politistii femeia nu a fost tulburata nici macar de prezenta camerelor televiziunii romane, care au surprins intregul incident. Dupa o urmarire ca in filme, politistii au reusit sa o retina si sa o conduca la sediul din Udriste. Tot ce a patit femeia pentru tupeul incredibil si pentru faptul ca aincercat sa accidenteze niste oameni ai legii au fost amenda de 400 de lei si retinerea permisului de conducere pentru 60 de zile. Femeia a fost identificata ca fiind cetatean romano-israelian pe nume .

 

Neputinta sau lipsa de reactie a Politiei Romane care nu isi apara nici propriii angajati (si cu atat mai putin cetateanul de rand) este la randul ei remarcabila. Intrebat de reporterul TVR daca sanctiunea aplicata femeii nu este prea mica, purtatorul de cuvant al Brigadei de Politie Rutiera , sef Constantin Stroescu, explica:
"Poate parea putin, situatia a fost analizata [...] si s-a stabilit ca nu exista faptele constitutive ale unei alte fapte mai grave: un ultraj sau alta fapta penala ".

Iata cateva reactii ale telespectatorilor, culese de pe site-ul TVR:


"[...] cine e patat nu poate aplica legea, trebuiau sa ii puna pistolul la tampla cucoanei, am vazut niste viermisori pe langa o elefantesa, iar sefu viermisorilor mai mai ca putea singur sa isi dea palme prestatie de nota 2 domnule! RUSINE ne dai amenda la 61,5 km la ora pe strada (DN) goala cat la infractoarea asta, pai pe mine m-ati fi nenorocit in bataie daca refuzam sa va arat actele... RUSINE RUSINE!!! si inca ceva Bravo TVR! insa pacat! sunteti un fel de Quijote intr-o Românie putreda" - Samael

"Este jenant ca un inalt reprezentant in cadrul MAI sa vina in studio si sa aiba o prestaie atat de proasta, nu incerca alceva decat sa acopere toata situatia, sunt niste fricosi fata de anumite persoane iar in rest spun ca nu au cadru legal sau tot felul de bazaconii. vai de politia romana si nu in ultimul rand de noi ca ii acceptam." - Claudiu

"Bravo tvr!!! mult inaintea protv-ului (pro tigania). Sunt de zece ani in Germania, DAR mi-e rusine ca sunt roman, drept dovada, cazul de fata, si asta totul datorita PARLAMENTULUI. De aceea analfabeti bogati si , medici laureati pe bani (daca trebuie sa te operezi de o banala apendicita risti sa mori daca nu dai banul), permise de conducere ,locuri de munca cumparate, etc - andrei

Urmariti mai jos reportajul TVR

Tu ce parere ai despre prestatia Politiei Romane?

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea