Social

Tudor Gheorghe vrea sa intre in Cartea Recordurilor

Exista un roman a carui voce si ale carui versuri aduna oamenii ca la miting, spunea cineva.

E vorba de menestrelul oltean, Tudor Gheorghe (61 de ani) care este pregatit pentru una dintre cele mai mari si emotionante actiuni ale sale. Artistul si-a propus sa intre in Cartea Recordurilor, sprijinit fiind de firma de impresariat, Memento Music. Maestrul asteapta un raspuns din partea celebrei Guinness World Records , la cererea pe care firma sus amintita a trimis-o catre acest for international, impreuna cu o descriere a carierei lui Tudor Gheorghe.
In aproximativ o saptamana se va sti daca un reprezentant al celebrei Guinness Book se va deplasa in Romania pentru a asista si a aproba sau nu initiativa lui Tudor Gheorghe. Recordul pe care artistul il propune este ca in 7 zile consecutive sa sustina 7 spectacole diferite . Asadar cei 40 de ani de cariera artistica ai maestrului se vor sarbatori printr-o mare surpriza.
Va fi singurul festival din lume sustinut de un singur artist principal. Concertul intitulat "Saptamana Risipitorului de Frumuseti" va avea loc la Sala Palatului unde se vor interpreta peste 200 de melodii si se vor recita peste 50 de poezii.
(continuarea in Averea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea