Social

#alcool #bere #bere fructe # bere cu lamaie # calorii bere

Tu stii ce contine cu adevarat berea cu fructe?

Racoritoarea bere cu aroma de lamaie sau de grepfruit nu este atat de sanatoasa pe cat crezi. Ba chiar detine un numar impresionant de E-uri, mai exact intre 1 si 12.

Potrivit unui studiu realizat de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din Romania, continutul de limonada sau bautura racoritoare variaza intre 12%  și 63 %, in timp ce continutul efectiv de bere al acestor produse variaza de la 37 la 88%.

In ceea ce privește continutul de alcool al berilor cu fructe, acesta variaza intre 0% și 4%. Astfel,  40% dintre produsele studiate contin 1,9% alcool, 30% au 0% alcool, iar 20% au un procent de 4% alcool.  Acest lucru in timp ce  10% din berea cu fructe contine o cantitate de 2,5% de alcool. 

Continutul efectiv de bere al acestor produse variaza și el, de la 37 la 88%. Un procent de 50% din produsele supuse studiului au in continut 40% bere,  20%, 88% bere, iar  10% contine 37% bere. Si asta in timp ce un alt procent de 10% dintre produsele studiate contin 50%, iar tot un procent de 10%, contine bere in proportie de 44%.

In același timp, doar 20% din produsele analizate au mentionat pe eticheta valoarea energetica, adica numarul de calorii continute la 100 de mililitri.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea