Social

#cadou #cadouri craciun #oferte craciun #idei cadouri #Targuri craciun

Tu de unde cumperi cadouri pentru cei dragi? 4 targuri de Craciun in Bucuresti

Sarbatorile de iarna bat la usa, Mos Nicolae se pregateste sa lase daruri in ghetute, iar Mos Craciun ajunge de departe pentru a lasa cadouri generoase sub bradul impodobit. Dar de unde vin toate aceste cadouri? Daca esti o persoana calculata si iti place sa cumperi din timp daruri pentru cei dragi, poti incepe inca de pe acum sa te gandesti la targurile de Craciun. Nu peste mult timp, acestea vor impanzi Capitala si vor invalui atmosfera cu mirosul irezistibil de vata pe bat si de turta dulce cu scortisoara.

Iata ce targuri de cadouri si targuri de Craciun poti vizita in Bucuresti.

1. Targul Cadourilor de Iarna - Desaga lu' Mos Craciun

Pentru al 4-lea an consecutiv, Targul Cadourilor de Iarna - Desaga lu' Mos Craciun te va intampina cu cele mai variate daruri, decoratiuni si produse specifice sarbatorilor, in Bucuresti Mall si Plaza Romania, de pe 29 noiembrie, pana pe 23 decembrie. La targ gasesti cea mai variata si rafinata selectie de cadouri de iarna, intr-o atmosfera unica de rasfat si distractie.

2. Targul de Cadouri de Craciun, decoratiuni si suveniruri

La Romexpo, intre 5 si 8 decembrie, esti asteptat la traditionalul Targ de Cadouri de Craciun, decoratiuni si suveniruri. Evenimentul este ocazia perfecta pentru a te pune la curent cu cele mai noi tendinte in materie de cadouri, dar si pentru a evita aglomeratia specifica centrelor comerciale in apropierea sarbatorilor.

3. Bucharest Christmas Market

De ce sa mergi tocmai la Viena sa cumperi cadouri pentru apropiati, daca ai la indemana Bucharest Christmas Market? Anul acesta, targul de Craciun din Piata Universitatii isi deschide portile pe data de 6 decembrie, conform primarului Sorin Oprescu.

La fel ca anul trecut, vanzatorii vor aseza pe tarabe tot ce au ei mai bun, de la accesorii si bijuterii handmade, pana la jucarii, decoratiuni de sarbatori, dulciuri si bunatati de Craciun. Pe langa targul de cadouri, vei putea lua parte si la spectacole de colinde si concerte de muzica populara.

4. Targul cadourilor de Craciun

Copiii sunt cei mai importanti de Craciun, asa ca daca esti in cautarea unor daruri deosebite, poti trece pe la Targul cadourilor de Craciun, care va fi deschis in perioada 20-22 decembrie 2013 la Palatul National al Copiilor. Aici vei gasi jucarii, dulciuri, specialitati din ciocolata, prajituri de casa, produse handmade, incaltaminte, decoratiuni si imbracaminte.

Sursa foto:sites.google.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea