Social

#ceas #mos nicolae #cadouri mos nicolae

Tu ce iti doresti de la Mos Nicolae?

Luna cadourilor se apropie vertiginos, zapada deja a aparut pe alocuri, iar spiritul Craciunului se instaleaza in sufletele noastre, ca in fiecare an. Este perioada in care devenim mai buni, in care ne orientam spre familie, spre vacante alaturi de cei dragi si, de ce nu, este perioada in care ne facem lista de cadouri, atat pentru noi, cat si pentru ceilalti.


Pana la sosirea lui MosCraciun, ne intalnim si cu Mos Nicolae. Este el un pic mai sarac in cadouri, conform traditiei, insa nici sosirea lui nu este de neglijat. La ceas de seara, copiii mari si mici isi pregatesc cizmulitele, curatate, lustruite, aranjate frumos langa usa, in asteptarea batranului darnic. Tu ce iti doresti sa gasesti acolo?

In primul rand, in cizmulite trebuie sa se regaseasca neaparat mandarine sau portocale, fructe al caror miros instaleaza oficial spiritul sarbatorilor de iarna in fiecare camin. Pe langa acestea, vom regasi multa ciocolata, sub diferite forme: bomboane, batoane, tablete, cu aromele noastre preferate. Acestea sunt bunatatile prezente obligatoriu in cizmulitele tuturor, an de an. Uneori, mai gasim si cate o nuielusa simbolica, daca stim ca nu am fost cuminti.

Chiar daca ne bucura tare mult sa primim dulciuri si le vom savura in cel mai scurt timp, stim ca ideal ar fi sa gasim in botinele noastre cu toc si ceva mai…durabil in timp, mai semnificativ, poate un parfum? Sau o bijuterie? Sau unul din ceasurile de mana Guess din colectia de ceasuri dama atat de frumoase…

Dar cum facem ca partenerul nostru sa stie ce ne dorim? Fie ca urmarim impreuna ofertele, mai ales ca vine curand Black Friday, fie ca lasam computerul deschis pe site-ul nostru preferat Ceasmania.ro, din greseala, el trebuie sa stie ce ne-ar placea sa primim, ca sa evite pierderea inutila a timpului. Poate si el va fi atras de un ceas de mana din colectia de ceasuri barbatesti, doar este atat de variata!

Important este ca tu sa stii ce iti doresti si sa stii si ce isi doresc cei dragi din familia ta, pentru ca dimineata de 6 decembrie sa va faca fericiti pe toti, cand va descoperiti cizmulitele pline cu cadouri frumoase, sa va bucurati impreuna.  

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea