Social

#fertilizare in vitro #nastere #marea britanie #tripleti #criogenare ovule

Tripleti, nascuti la cinci ani distanta. Afla cum a fost posibil!

O femeie din Marea Britanie a reusit sa dea nastere unor tripleti la cinci ani distanta. "Miracolul" a fost posibil gratie unei proceduri de fertilizare in vitro la care femeia a fost supusa dupa ce a descoperit ca nu poate avea copii pe cale naturala.

Nicola si Kevin Brightey si-au unit destinele in 1998 si si-au dorit sa isi mareasca familia la scurt timp dupa. Din pacate, femeia a descoperit ca este infertila, drept care a decis, impreuna cu sotul ei, sa se supuna unui tratament de fertilizare.

Primul a fost demarat in 2007, dar n-a avut succes. Un an mai tarziu insa, Nicola Brightey a reusit sa produca 14 ovule. Opt dintre acestea au fost fertilizate, doua ajungand in pantecele femeii, iar restul de sase fiind criogenate.

Femeia a ramas insarcinata si a adus pe lume gemeni. "Miracolul" s-a produs insa in 2012, cand cuplul si-a mai dorit un copil, astfel ca femeii i-a fost implantat unul dintre cele sase ovule criogenate. Anul trecut, Nicola Brightey a nascut o fetita superba, perfect sanatoasa, care, desi cu cinci ani mai mica decat fratii sai, este considerata tripleta lor!

"Este uimitor sa ma gandesc ca tripletii mei s-au nascut la o diferenta de cinci ani. Oamenilor nu le vine sa creada ca au fost conceputi in acelasi timp", a declarat Nicola Brightey, conform Romania TV.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea