Social

#felicitari primavara #concursuri acasa.ro #justsmile #lidl

Trimite felicitari de primavara si castiga 500 euro!

Obisnuiesti sa trimiti felicitari virtuale prietenilor si celor drag? Acum ai sansa de a castiga un voucher de 500 euro daca participi la concurs si trimiti cele mai multe felicitari! Fa-le o surpriza frumoasa cunoscutilor tai si trimite-le felicitari cunoscutilor tai in aceasta primavara.

Inscrie-te la concurs si trimite cele mai multe felicitari pentru a castiga unul dintre cele 2 premii.
 

Cum te inscrii la concurs


Pentru a te inscrie, mergi in pagina concursului si urmeaza pasii descrisi aici. Alege felicitarea de primavara pe care vrei sa o trimiti, de la Lidl sau JustSmile .

Completeaza apoi datele personale ale destinatarului si expeditorului, precum si un mesaj spre prietenul tau care va primi felicitarea.

Introdu codul de securitate, bifeaza casuta "Sunt de acord cu termenii si conditiile" si apasa pe butonul "Trimite felicitarea".

Concursul se desfasoara in perioada 29 februarie 2012, ora 0.01-14 martie 2012, ora 23.59 si 8 aprilie, ora 0.01 2012 si 21 aprilie 2012, ora 17:00.

Vor fi 2 castigatori ai concursului. Acestia sunt reprezentati de persoanele care vor trimite cele mai multe felicitari personalizate cu sigla unuia dintre cei 2 sponsori.

Castigatorii concursului "Trimite cele mai multe felicitari si castiga unul din cele 2 premii" vor fi desemnati in data de 21 aprilie 2012, ora 17:00 de catre echipa site-ului www.acasa.ro. In caz de egalitate, va fi desemnata castigatoare persoana care s-a inscris prima in concurs.

Premiile sunt oferite de catre S.C. Ceris Dent Activ S.R.L. si S.C. Lidl Discount S.R.L. Acestea sunt: 2 vouchere in valoare de 500 de euro fiecare. Ai, astfel, sansa de a-ti face aprovizionarea dintr-unul dintre cele mai bune magazine alimentare de discount din Romania sau de a investi in sanatatea ta dentara intr-o clinica la cele mai inalte standarde.

Regulamentul concursului este disponibil in mod gratuit la adresa acasa.ro/felicitarideprimavara.
 

Lidl, magazinul tau alimentar


Lidl se afla pe primele locuri intre magazinele alimentare de discount de pe piata romaneasca. Lidl detine peste 100 de magazine si peste 2000 de angajati. Lidl ofera clientilor sai sortimente bogate. Gama de produse proaspete este alcatuita din fructe si legume livrate zilnic. In unele magazine Lidl exista produse de panificatie proaspat scoase din cuptor.
 

JustSmile, un zambet perfect


JustSmile este una dintre cele mai noi clinici stomatologice din Romania care vine pe piata de profil cu un nou concept, “DENTAL GLAMOUR”. Clinica se afla in centrul Bucurestiului, langa Parcul Cismigiu, vis-a-vis de Conservator si aproape de Universitatea Bucuresti.

Fiind situata in centrul Bucurestiului, langa Parcul Cismigiu, vis-a-vis de Conservator si aproape de Universitatea Bucuresti, intr-o cladire ce aminteste de Micul Paris principalele facilitati oferite de spatiul nostru sunt vizibilitatea si accesul usor . Clinica pune la dispozitia pacientilor sai o echipa medicala profesionista, o tehnologie de ultima generatie, servici stomatologice integrate si un timp scurt de solutionare a problemelor stomatologice.

Sursa foto: acasa.ro/felicitarideprimavara
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea